För arbetsgivare

En rekryteringslösning med allt-i-ett

Work International är ett internationellt rekryteringsföretag som matchar drömarbetsgivare med drömmedarbetare. Vi är experter på sociala medier, rekrytering och employer branding med ett team av rekryterare baserade över hela världen. 

0 K

Kandidater hittills

0 +

Olika språk

0 +

Betrodda partners

Våra tjänster

Vi går bortom rekrytering

Vid rekrytering till ditt företag kommer våra rekryterare att ge en tydlig bild av hur det är att vara en del av ditt team till kandidaten. Våra marknadsföringsannonser är skräddarsydda utifrån den vision du har med varje kandidats framtid.

Med anpassade sociala mediekampanjer når vi dina framtida kandidater direkt i deras egen sociala mediemiljö. Våra erfarna rekryterare genomför en inledande kvalificering genom intervju innan de överlämnar en färdig kandidat till dig. Vi skräddarsyr kampanjen genom att personifiera dig som arbetsgivare, förtydliga den utannonserade tjänsten och finjustera målgruppen. Det gör att vi kan nå fler kandidater till en lägre kostnad med ökad kvalitet.

 Som privat medlem i det svenska EURES-nätverket hjälper vi till med rekryteringstjänster i hela Europa. Tillsammans med 1300 EURES-kollegor kan vi tillhandahålla information från varje unikt medlemsland. Vi kan anordna jobbmässor och ge en kvalitetsstämpel på varje unikt rekryteringsprojekt.

Vår förundersökningsprocess är uppdelad i tre viktiga steg:

Steg ett: Vi samlar in material och information om våra partners projekt, inklusive villkor.

Steg två: Våra rekryterare övar på de lediga jobben och skapar annonsmaterial för målgruppen.

Steg tre: Fullskalig rekryteringsprocess inklusive: förvärv, kvalificering, förhandsgranskningsintervju och överlämning

Vårt team är uppdaterade med information om flytt i Europa. Som medlem i Eures letar vi alltid efter det bästa sättet att hjälpa kandidater att få användning av den europeiska fria rörligheten.
Vårt team har även reslust och har tillbringat tid i de länder vi anställer för, därför kan de prata av erfarenheter när det kommer till vägledning och flytt.

Varför oss?

Varför Work International?

Global räckvidd

Vi har högkvalitativa kandidater från hela världen inom alla olika sektorer. Att ha möjligheten att välja från en bredare talangpool betyder helt klart att det kommer att finnas en större chans att du får rätt kandidat

Vår databas

En gigantisk CV-databas med över 800 000 + kandidater

Eures

Medlem av EURES, European Employment Services (600 000+ registrerade arbetssökande inom alla sektorer) + samarbetar med 1300 andra Eures-rådgivare.

Kostnadseffektiv

Vi har olika prismodeller beroende på dina behov. En engångsavgift eller ett leasingavtal.

Kommunikation

För oss är det viktigt att ha nära kontakt och relationer med våra kunder och kandidater där vi hjälper dem genom hela rekryteringsprocesserna. De kunder vi har idag har vi haft samarbeten med i 3+ år. Vi vill skapa långa relationer

Vårt team

Vi har rekryterare från hela världen som talar flera språk

Kontakta oss

Våra erfarna rekryterare kommer att hitta nya talanger och kan hantera din inkommande kandidatpipeline för vilken roll som helst inom din organisation.

Telefon

+46 70 815 68 74

Email

career@workinternational.se

Huvudkontor

Jungfrugatan 6, Stockholm