Hitta ditt drömjobb utomlands

Vi matchar toppkandidater med toppklienter

Projekt våra kandidater jobbar på

En rekryteringslösning med allt-i-ett

Work International är ett internationellt rekryteringsföretag som matchar toppkandidater med toppklienter.
Vi har vuxit genom att erbjuda en effektiv och snabb rekryteringstjänst.
Vi kopplar samman tvåspråkiga talanger med jobbmöjligheter inom kundservice, försäljning, IT, marknadsföring, HR och många andra positioner i dem branscherna. Vårt passionerade team av rekryterare är baserat över hela världen och är alltid redo att hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb.

0 K

Kandidater hittills

0 +

Olika språk

0 +

Betrodda partners

Hur Fungerar Det?

Ladda upp ditt CV

Våra tjänster är gratis för arbetssökande och du behöver inte skapa ett konto. Så fort du hittar ett lämpligt jobb kan du skicka in din ansökan.

Boka in ett samtal

Nästa steg är att prata med en av våra rekryterare. Under detta samtal kommer vi att gå igenom arbetsgivarens ansökningsprocess, förbereda dig inför intervjun och svara på alla dina frågor.

Kom igång med din ansökan

Alla rekryteringsprocesser är olika, men våra specialiserade rekryterare kommer att hjälpa dig genom hela processen för att få dig att känna dig bekväm och säker med din ansökan.

Börja ditt nya jobb!

Vid lyckad integration med kunden kommer du att börja ditt nya drömjobb utomlands! Vi är med dig längs hela vägen, så om det dyker upp några frågor, är vi fortfarande vid din sida.

Rekommenderade jobb

Vad våra kandidater säger om oss

Är du en Arbetsgivare?

Över 800 000 kandidater vill vara en del av ditt team på distans eller på ditt kontor. Vi kvalar in och matchar rätt kandidat till rätt position. Tycker du att det är svårt att hitta rätt expertis? Work International är rätt rekryteringstjänsteleverantör för ditt företag. Vill du veta hur? Tryck på knappen nedan för att se hur vi kan hjälpa dig... 

Utvalda platser

Ditt Drömjobb Väntar

Över 100.000 interaktioner, 1000+ anställningar. Påbörja din resa nu.